Szerintetek ez miért van? Már nagyon unom.
Figyelt kérdés
November óta van fogszabályzóm. Ha azóta nem 10-szer, egyszer se kellett visszamennem,mert leesnek a brekettek.. szerintetek mi lehet ennek az oka ?2011. febr. 22. 21:29
1/13 A kérdező kommentje:
valaki segítsen légyszíves ! :( Teljesen elvesztettem az összes reményemet. :(
2011. febr. 22. 21:41
2/13 anonim válasza:
Mind a két gyerekemnek volt fogszabályzója elég sokáig alul-felül, de egyszer se esett le egy bracket se nekik. Szerintem egy másik fogorvostól kellene megkérdezni pl. a www.informed.hu-n.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Nem tudom miért esik le állandóan.
2011. febr. 22. 21:47
4/13 anonim válasza:
Brekett is ugy működik mint a cukorka, ha sokat van a szádba kisebb lesz. Najo csak viccelek. Néha vedd ki és áztasd be enyhé sós vizbe. Adtol megdagad és nem fog kiesni.
5/13 A kérdező kommentje:
Biztos tudod,hogy én mire gondoltam?egyrészt ezt nem lehet kivenni,másrészt a fém nem dagad meg!
2011. febr. 22. 22:11
6/13 anonim válasza:
Ha nem lehet kivenni hogy esett ki?
7/13 A kérdező kommentje:
Oda vannak raasztva a fogaimra és egy drót van ugye belefűzve.és állandóan elengedi a ragasztó és azok a fémek(brekett)fityegnek az íven.
2011. febr. 22. 22:29
8/13 anonim válasza:
gyanítom, a fogorvos szúr el valamit, mert a breketteknek nem kéne csak úgy elengedniük, esetleg más orvosnál érdeklődj... hátha az jobban ért hozzá
9/13 anonim válasza:
Ennek semmi köze az orvoshoz, leesik és kész. Az elején gyakoribb, a vége felé már nem kellene.
Nekem 2,5 éve van fogszabályozóm, eddig összesen 10x esett le brekett, de abból 4 ugyanaz volt, 3-at pedig én törtem le. A testvéremnek és az unokatesómnak is ugyanaz a dokija, mint nekem, ennek ellenére nekik egy, illetve egy sem esett le.
1 brekettet egyszer vissza lehet ragasztani, de többször nincs értelme, akkor újat kell ragasztani.
10/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a doki a hibás, nekem 4 évig volt fogszabim, akkor estek csak le, ha a ragasztás után 2 héten belül vmi keményebbet ettem, mert akkor még erősebben húz, és jobban feszül, könnyebben lepattan. Ezt a doki mondta, hozzátette, hogy vigyázzak jobban arra, hogy mit eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!