Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fáj a fejem ilyenkor?...

Miért fáj a fejem ilyenkor? Már nagyon unom.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden annyi a problémám, hogy ha kimegyek a napra akár csak egy órára, utána egész nap fáj a fejem. aztán másnapra elmúlik mindíg. kb 2 éve van ez így már megfigyeltem. Hogy ha egy picit a napon vagyok utána mindíg megfájdul a fejem. A vérnyomásom jó, és elég folyadékot iszom mindíg. Mi lehet a probléma? Már kezd elegem lenni ebből. Köszi a válaszokat!

18/F

2011. jún. 6. 16:59
 1/1 Keditt válasza:
Lehet szemprobléma is,ha még nem voltál akkor menj el szemészetre és nézesd meg fényérzékenység is válthat ki ilyet mármint ha a szemed rosszul töri meg a fényt.Amúgy én is fejfájós vagyok ilyenkor pláne ha napon tartózkodom fél óra múlva nekem is megfájdul a fejem de én a frontra is érzékeny vagyok szóval nálam ez összetettebb :) De a szemészetet próbáld meg.És ha minden oké akkor talán még védd a fejed a naptól kalappal pl.
2011. jún. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!