Ráérek megcsináltatni a fogaim? Elkezdtem helyre hozatni, de most másra kell a pénz. Hagyhatom így egy darabig ahogy van?
Úgy nézett ki, hogy 4 fogamat gyökér kezelni kell, de mostanra, ez 7 fogra nőtt. Szóval annyival több a gyökér tömés, a koronák. Most lesz egy nagyobb kiadásom, és nem tudom befejeztetni a fogaimra a hidat - koronákat. Nagy nehezen összespóroltam a pénzt és most közbe jött valami. Ha egy pár hónapig, mondjuk 4-6 hónapig így maradna.. hogy gyökér kezelve van, van benne ideiglenes tömés, így nem lesz több baja a fogamnak ezalatt az idő alatt?
Vagy a másik lehetőség, hogy veszek fel hitelt, de azt nagyon nem szeretnék, mert több százezer forint kellene. De ha sürgős, akkor kénytelen vagyok. A fogorvosommal ezt még nem beszéltem meg. Nem tudom mit fog szólni hozzá, de hát ha nem megy akkor nem.
Az ideiglenes tömés az nem valami erős. nekem részben kimállott onnan mire mentem vissza.
Amúgy még ezt sem állja a TB? Nem tudom hogy gondolják ezt... Ha marad ez a gazdasági helyzet és nem változik valami a fogászati finanszírozásban a fogatlanok országa leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!