Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghuzas utan a feheres...

Viktoria1978 kérdése:

Foghuzas utan a feheres sargas lepedeket le lehet mosni?

Figyelt kérdés
Kedden huztak a fogam, masnap rengeteg lett a nyalam es megjelent ez a feheres, büzös vmi.
2013. nov. 23. 23:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt pont hogy nem szabad piszkálni, se leszedni!
2013. nov. 23. 23:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm valaszod. Meg azt kerdeznem,akkor hogy mossam a fog helyet? Egyik orvos azt irja mosni kell a masik azt, hogy hagyni. Most melyik a helyes? En a dokimat nem kerdeztem, olyan stresszben voltam, hogy csaknem szaladhat hazaig a rendelöböl:)
2013. nov. 23. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Nincs ott már fog, amit mosni kéne/lehetne

Tehát hagyd-

2013. nov. 24. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább csak valami öblítőt használj
2013. nov. 24. 00:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Megvmi, ha lehet:) Ha belemegy keves etelmaradek az problema? En most öblögettem, nem tudom ott van-e meg vagy sem, de egy keves feher lepedek lejött, ez altalaban elöfordul fogmosasnal is.
2013. nov. 24. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Mosni kell,finoman kefével! Természetesen ne kapard le a lepedéket,de a egy idő után a finom mosástól lejön nem baj. Az azt jelenti,hogy olyan stádiumban van a sebgyógyulás,hogy leválik.
2013. nov. 24. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A seb körül szabad csak mosni, vérdugót ne öblögesd és mosd ki, mert az óvja a sebet a fertőzéstől.
2013. nov. 24. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!