Viktoria1978 kérdése:
Mi van a felszivodo gezcsikban?
Figyelt kérdés
Kihuztak a fogamat es a doki tett bele egy gezdarabot. En ezt nem lattam, a ferjem mondta, hogy ezzel zarta le a doki a sebet. Csak szeretnem meg tudni, hogy milyen gyogyszer van ebben a csikban? (ha van benne gyogyszer)#foghúzás #gezcsik
2013. nov. 22. 10:54
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm valaszod. Ez a verdugo meg a foghuzas estejen eltünt, nem tudtam, hogy maradnia kell, ennek ellenere nem faj a fog helye, szepen gyogyul:) Meg tudtam megvmit, ha fogyozni akarok, fogat kell huzatni:) Mar napok ota nem eszek normalisan.
2013. nov. 22. 11:13
4/6 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes, ha lehet:) Ettem felvagottam egy kis darab belement a 3 es fel napja huzott fogam helyere. Mivel szedjem ki, vagy hagyjam ott?
2013. nov. 22. 11:17
5/6 anonim válasza:
Próbáld meg jó erős öblögetéssel.
6/6 anonim válasza:
Így van öblögess ,de ne szívogasd a sebet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!