Azonnali implantáció foghúzás után?
Ez hogyan működik segítsetek légyszi most húzták ki a bal alsó 6 os fogamat.. :D
És potoltatni szeretném de nem csiszoltatással hanem beépítéssel.
Ez hogy van ilyen cikket találtam kérek véleményeket köszi! :)
Egy fog számos ok miatt válhat menthetetlenné, ilyenkor sajnos nem marad más, mint a foghúzás, s az azzal járó esztétikai kényelmetlenség. Ideális esetben azonban lehetőség van azonnali implantációra, melynek számos előnye van. Többek között egy beavatkozással megúszunk mindenféle kellemetlenséget, felére csökken a tényleges helyreállítás időtartama és egyáltalán nem utolsó sorban mosolyoghatunk bátran!
Nem értem hogy ez hogy van !
Meg még azt mondjátok meg légyszi hogy fog gyökér amputációt mikor alkalmaznak?
És ha Cysta van a fog győkér alatt az a húzás/vésés után azonnal tünik vagyis kiürül a szervezetből?
köszi tehát foghúzás után a cysta is kifakadt?
Amugy véstek kalapáltak szal nagyon megszenvedtem! :(
1 órát biztos kinlódtak vele gyökérkezelt fog volt és tört tört tört.. :S Köszi a választ !
Először antibiotikumos kúra,el kell tüntetni a cisztát,gyulladást.
Aztán ha implantációt akarsz,akkor először beültetik a csvart,azzal kell pár hónapot lenned,ha az rendesen beilleszkedett,akkor mehet rá korona.
100ezres tételre számíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!