Milyen a fogtömés?
Figyelt kérdés
Ma délután észrevettem egy kis lyukat két fogam között. Még nagyon kicsi,időben észrevettem,mert fájt. Igyekszem vigyázni a fogaimra, eddig soha nem volt lyukas fogam. Ez az első,és megmondom őszintén nagyon félek.:( Soha nem voltam még fogorvosnál az iskolai vizsgálatokon kívül. Anyukám azt mondja,hogy nem szabad sokáig húzni,még most el kell menni dokihoz,hogy még kicsi a lyuk. Milyen érzés amikor tömik? Fáj? :( És körülbelül meddit tart,így hogy még nagyon kicsi? :((
15/L
2013. nov. 23. 15:29
11/13 anonim válasza:
Szia egyáltalán nem fáj, nekem már elég nagy lyuk volt a fogamon amikor elmentem vele, de simán betömte, meg sem éreztem. Ilyen pici lyuknál meg biztos, hogy nem fájhat. 10 percet ülsz a székben és ott sem vagy :)
12/13 anonim válasza:
Injekció nélkül is kilehet birni. A kezelés max 30 percet vesz igénybe. 1 es válaszadó jól mondod az sztk s fogorvosok nem az igaziak nekem volt egy fogom ami 85 % ba elvolt romolva. Az sztk s fogorvos kihuzta volna mert az az egyszerübb én elmentem privát ott 4 kezeléssel megcsinálták ami a gyökértömést, idegkikezelést is tartalmazta és kibirtam rokkantjáradékos létemre fizetni a pénzt nemvolt az olyan drága de megmaradt a pénzem. Az eset kb 10 éve történt azota megvan a fogom ami 15 % lehet saját a többi tömés egyszer kellet tömést cserélni meg let egy cisyzta de kivették. Az sztk s fogorvos aki nálunk rendel hadnemondjam tönmi jól tud de még mindig amalgán töméssel töm fehéret nemigazán emliti mert pénzéhes. Én persze privát felszedetem az amalgán tömést tudniillik káros az egésszégre és rákkeltö hatása van meg csúnya is. A minöségért meg fizetni kell.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, kicsit megnyugodtam. :)
2013. nov. 24. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!