Fullra szétrohadt első fogakkal mit lehet kezdeni hogy szép legyen a mosolyom?
Ha belül nincs szétrohadva, és a gyökerével sincs baj, akkor koronával meg tudja oldani a doki a szép mosolyt.
Ha csak elszineződés, azon is tud segíteni polírozással. Menj el a fogorvoshoz.
Igen dohányzom, tél vége felé így elkezdett szétjönni a fogam, ilyen rétegek jöttek le és utána kezdett feketedni kb 1 hónap alatt lett az összes fekete.
Így néz ki: [link]
Húha... Hány éves vagy?
Szerintem a fölsőkkel már nem lehet mit kezdeni, tényleg ki kell húzatni és porcelánnal pótolni, de az alsókat talán még meg lehet menteni, mert az nekem úgy néz ki mintha egy nagyon durva fogkő lenne! Hátha még le lehet szedetni, vagy valahogy eltüntetni. Mert a többi része a fogadnak meg még szép, fehér. Amúgy nekem is látszanak rétegek az alsó fogaimon, de nagyon-nagyon sok fogmosással még lehet hátráltatni, hogy tönkremenjen. Mert az ilyen "elrohadás" az ételmaradék baktériumjaitól lesz, meg attól hgoy valószínű gyengék a fogaid, amire szedhetnél valamilyen kalcium pezsgőtabit, vagy vitamint. Én ezt tudom ajánlani:)
17 vagyok csak. Nem sokat bírtak a fogaim :S
Köszi a tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!