Mi lehet ez? (Leírásban részletesen)
Figyelt kérdés
Nyár elején be volt nagyon gyulladva a az ínyem hátul, azt hittük nő a bölcsességfogam, mert fehér volt az a kis rész mintha jönne a fogam. Aztán aftára is gyanakodtunk, de az utolsó fogamnál az íny elvált és amikor megnyomtam jött ki belőle valami. Elmentünk ügyeletre, de mivel nem fogorvos volt nem tudott mit mondani, adott Dalacint. Akkor jó is lett, most viszont megint fáj(éppen csak hogy érzem, közel sem annyira mint múltkor) egy pár napja kezdte és megint fel van válva nagyon picit a fognál az ínyem, szintén fehér egy felületen az íny, megnyomtam és most genny jön belőle... Mi lehet ez? :(2013. nov. 5. 19:46
1/2 anonim válasza:
Szerintem a bölcsességfogad jön,csak annyira vastag ott hátúl az íny hogy nem tudja áttörni és ezért van begyulladva.
Menj el fogorvoshoz,csinál egy röntgent és megtudod mi a baj.
Ha a bölcsességfogad nő akkor lehet,hogy egy picit megvágja az ínyt és akkor könnyebben kibújik.Tesómnak pl fel is vágták ki is jött neki,de ő kihúzatta mert mindig fájt neki.Én pl szenvedtem vele 1 hétig és kijött,aóta nincs vele gond.Nekem is ilyen fehéres gennyes volt,utána kezdett jönni a fog.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a tanácsot!!
2013. nov. 5. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!