Fogfájás, vajon mitől (bővebben leírásban)?
Figyelt kérdés
Péntek óta iszonyatosan fáj a bal alsó hátsó fogam,(emellett még a jobb alsó hátsó is érzékeny, pedig az gyökér kezelve van kb 2 éve), mivel ünnep volt így nem rendelt a körzetim.. ügyeletre nem szívesen megyek, nem is mentem, nem használt semmi Cataflamtól kezdve, Algoflexig, a szegfűszeg valamennyire hatásos volt, így kibírtam Mai napig, Ma el is mentem a fogorvosomhoz, készített röntgent amin állítása szerint nem lát semmit, azért a régi tömést kifúrta és tisztította . Éreztem, hogy eléggé kellemetlen és lehet az lesz a bibis fog, de azt mondta hogy messze van az ideg így nem érti miért fájhat.
Eközben még a torkom is fáj, és elég rendesen náthás is vagyok, lehet valami összefüggés a kettő között?
2013. nov. 4. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!