Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fog fájni ha 2 őrlőfoga...

Nagyon fog fájni ha 2 őrlőfogat ki kell húzni fogszabályzás miatt?

Figyelt kérdés

A fogorvos azt mondta hogy kettő őrlőfogat ki kell húzni (de csak a fogszabályzó miatt egyébként egészséges).

Nagyon fog fájni?

Nagyon félek!!!:'(

Majd később nem kivehetős (elnézést nem tudom a nevét)

fogszabályzót kapok:(

Ez fájni fog?

Nem lesz nagy a hely a kihúzott fogaknál?

Nagyon "hülyének" fog nézni az orvos ha egy 12 éves lány elsírja magát foghúzásnál?Próbálom tartani magam de nem megy:(

Elnézést hogy ilyen hülyeségeket kérdezek de borzasztóan megijedtem!

2013. okt. 30. 16:36
 1/2 anonim válasza:
41%

Nekem 4 fogamat kell majd kihúzni. Ma rakták föl a fogszabályzót(maradandónak hívják, de van rá valami orvosi kifejezés is) és kihúzták az elsőt. Először lesikálják a fogat, raknak rá valami lötyit, utána egyesével felragasztják, majd belerakják a gumikat és a drótot (ami egy picit csattan, de nem érzed, mert a fogadon van)Az egyetlen kellemetlen dolog a húzásban az a szuri volt, ami csak egy nyomás. Ja, és semmi baj nem történik, hogyha sírsz. Én akkor sírtam amikor lenyomatot vettek, azért mert azt az izét betette a számba én meg akkor meg voltam fázva és nem kaptam levegőt, előttem meg egy 20 éves srác sírt el magát :"D A hely csak egy kis ideig lesz nagy, de ahogy húzzák össze a fogaidat, meg sem fog látszani. Szerintem az egészben nem az a legrosszabb amikor bent ülsz, hanem amikor kijössz, nyomja a szádat (lehet rá viaszt kapni, amit rá kell ragasztani) és zsibbad az arcod, de az fél nap és "kimegy". De majd a doki úgy is elmond mindent pl: nem szabad majd rágózni, karamellát enni, harapni, első néhány napban csak pépest tudsz enni, alaposan kell tisztítani...stb. Légy pozitív! Ha nekem mind a 4 fog meglesz, csináltatok belőle egy láncot :)

13/L

2013. nov. 6. 21:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!

A fogaimat már kihúzták (nem annyira fájt és nem sírtam;))

A fogszabályzót ma teszik fel és egy kicsit félek:/

Szurkolj;)

2014. jan. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!