Az egyik alsó középső metszőfogamat kéne kihúzni fogszabályzás miatt. Nagyon sokáig lenne ott egy lyuk?
Figyelt kérdés
sosem húztak még nekem fogat, de most muszáj lenne, hogy szép legyen a fogszabályzás végeredménye.2013. okt. 17. 19:45
1/7 anonim válasza:
Egy kis ideig igen, és amíg beforr a helye, vigyázni kell, el ne fertőződjön. Ezért nem ajánlják pl. ilyenkor az öblögetést.
Majd szépen beforr, ne aggódj. A helye fura lesz, hiányérzeted lesz először, aztán megszokod :)
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon félek tőle:/ meg egy jó fogat kihúzni...
2013. okt. 17. 19:59
3/7 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Muszáj huzatni?
4/7 anonim válasza:
Inkább úgy szokták, hogy jobb oldalon is meg bal oldalon is kihúzni egy-egy fogat (hogy szimmetrikus legyen)
Még olyat, hogy egy fogat akarnak húzni még nem hallottam
5/7 A kérdező kommentje:
pont egy pici hely kéne. 18 vagyok. de nagyon hajlok a felé, hogy ne engedjem kihúzni. engem nem zavar ha alul esetleg nem lesz olyan szép...
2013. okt. 20. 00:14
6/7 anonim válasza:
Nekem is először ki akarták húzni a fogaimat. Azonnal otthagytuk őket és mentünk másikhoz ott meg azt mondták, hogy nem kell kihúzni sehány fogamat. Tök jól lett szabályozva a fogam.:)
7/7 A kérdező kommentje:
mikor legközelebb megyek vissza megkérdezem, hogy muszáj-e. ha azt mondja igen, akkor megkérdezek mást is
2013. nov. 4. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!