Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül egy belső...

Mennyibe kerül egy belső fogszabályzó, és mi a hátránya?

Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 18:13
1 2
 11/17 anonim válasza:
Kérlek nekem is küldjétek el a címet/telefonszámot,ahol ennyiért csináltattátok!Elég fontos lenne,köszönöm előre is :)
2011. ápr. 20. 08:36
 12/17 anonim ***** válasza:
amiket mondtok 55e meg 26e az nem a belső fogszabira vonatkozik, az egyszer biztos.. azok a készülékek méregdrágák, félmillába kerülnek. A legolcsóbb készülék (hagyományos, fém) kerül 26ezerbe TB támogatással, ami csak a 18 éves kor alattiaknak van..
2011. ápr. 27. 13:55
 13/17 boross blanka válasza:
lécci nekem is küldjétek el hol találtatok 55ezer ért belső fogszabályzót meret télleg nagyon kéne!!!! előre is köszi
2012. márc. 30. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:

én voltam a 55000 ft-os belső fogszabályzós :D

Vácon kaptam, és úgy kerülhetett ilyen olcsóba, mert én voltam az első, akinek ilyet csinált, és azt mondta, olyan bonyolult kezelni neki, hogy többet nem nagyon vállal ilyet. Egyébként nekem kényelmes volt. :)

Doktornő: Dr. Pétery Zsuzsanna

Cím: Vác, Hattyú u. 47/a

De az csak az a költség volt, hogy kb 6 alsó fogamra kellett és még pluszba jött a 2-3 év során vagy 20000ft.

2012. nov. 4. 18:56
 15/17 anonim válasza:
Bátyám gödöllőn csináltatta,30ezerért. Azthittük nem fog beválni,de most 20 éves,2éve leszedték neki,és a tökéletesen egyenletlen fogait teljesen rendbehozta. Azóta sem állt vissza neki,most keztem el én is,és semmi problémám nincsen vele,sőt kifejezetten szeretem,és már látom a változást. Nekem 25ezerért csinálja gödöllőn. Ne az nyilatkozzon aki nem tudja hogy van ez.
2013. márc. 20. 19:32
 16/17 anonim válasza:
Tudsz nekem elérhetőséget írni a Gödöllöi fogszabishoz?? :) Fontos lenne! Köszi!
2013. jún. 4. 13:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem alaposan nézzetek utána a belső fogszabályzónak, mielőtt döntést hoztok. Nekem felnőtt fejjel van ilyenem, nemsokára leszedik. Először furcsa a hangképzés, de hamar megszokod (pár nap). Mindent lehet kezelni vele, ugyanúgy mint a külsővel, de ennek megvan az ára. A fogszabályzásnál a tisztítás nagyon fontos, saját magadnak nem fogod tudni ugyanúgy tisztítani, kell a rendszeres rendelői tisztítás is.

Úgyhogy nézzetek alaposan körül, mi vár rátok:)

2015. márc. 18. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!