Mennyibe kerül egy belső fogszabályzó, és mi a hátránya?
Figyelt kérdés
2008. júl. 7. 18:13
1/17 anonim válasza:
nem tudom, mennyibe kerül (de nagyon drága az tuti) viszont azt hallottam róla, hogy sokkal nehezzebb a fogak tisztításam, így pl egy kiskamasznak nem is ajánlják, mert még nem olan felelősségteljesek. ha nem vigyázol kellőképpen rá, akkor könnyebben kilyukadhat egy fogad, mert nem is látod a fogszabályzót és benne rohad egy kis maradék...
2/17 anonim válasza:
Nekem normális fogszabom van.(14 éves vagyok 4 éve van fent mostfogják levenni aug.-ban) az egyik oszt.társamnak belső van(az apja fogtechnikus XD) és sokkal rosszab a nyelvetjobban sérti és a tsztitás nehezebb.
3/17 anonim válasza:
Bnőm felszaggatta a nyelvével a fogszabályzót, aztán ömlött a szájából a vér, s majd más nap mehetett csak orvoshoz....
Árat nem tudok.
4/17 anonim válasza:
Én ma kaptam meg a belső fogszabályzómat. 55.000 Ft, ami szerintem nem drága, mert az egyik oszitársamnak rendes van és csak a fölső 100.000 volt. Egyenlőre kényelmetlen, de mindent meg lehet szokni. Nekem tetszik :)
5/17 anonim válasza:
Hogyhogy 55.000ft? Megmondanád hova jársz?
7/17 anonim válasza:
Legyetek szívesek, akik azt írtátok, h 55000 meg 26000 Ft a belső fogszabályzó, adjatok információt, hogy hova jártok fogszabályozásra! Nagyon fontos lenne! hitre.tango@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm
8/17 anonim válasza:
Én is örömmel venném a fenti két hozzászóló (55, 26e Ft) segítségét.
terephegy@gmail.com - re küldjetek légyszi elérhetőséget.
Köszi!
9/17 anonim válasza:
Nekem is eltudnátok küldeni a címeket? Ahol 55 meg 26 a fogszabi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!