Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » S. O. S - Csúszkál az egyik...

S. O. S - Csúszkál az egyik tappancsom a fogszabályzón. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb. három hete rakták fel, eddig minden oké volt. Elmenjek vele holnap orvoshoz, vagy várjak vele a következő húzásig?
2013. okt. 9. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikor mész legközelebb állításra? Ha nemsokára akkor sztem nem szükséges szólni a dokinak.
2013. okt. 9. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
A szülő híja fel az orvost, kérjen időpontot és el mész hozzá, visszaragasztja. Nekem azt mondták, hogy ha leesne az egyik, akkor anyum hívja fel őket és másnap mennyek be és visszaragasztják.
2013. okt. 9. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a két év alatt nem egyszer volt, hogy leesett egy tappancs, még az egyik őrlőn levő gyűrű is teljesen meglazult, csak ugye tartotta a fémrúd (elnézést, a pontos elnevezést nem tudom). Menj el, amint lehet, az csak jó, ha minél hamarabb visszaragasszák. Nem tud elveszni, nem sebzi fel feleslegesen a szádat, stb.
 4/6 A kérdező kommentje:
28-án, tehát sajnos még elég soká. :(
 5/6 anonim ***** válasza:
*hívja :)
2013. okt. 9. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok: akkor nyugodtan hívd fel a dokid, és megbeszélitek, hogy mikor mész visszaragasztásra. Am nekem is párszor leesett a brekettem, volt amikor felhívtam a rendelőt, volt amikor megvártam a következő aktiválást.
2013. okt. 9. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!