Szokták cserélni a fogszabályzón a gumit?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 12:02
1/5 anonim válasza:
Persze.! Minden fogszabályzó állításkor lecseréli az orvos!
2/5 anonim válasza:
így van általában havonta.. sőt, sokszor nálam legalább is, az ívet is lecserélte
3/5 A kérdező kommentje:
de nekem nem cserélte. mert azt mondta, hogy ez tb-s kezelés és nincs rá idő. pedig mondtam, hogy csúnya sárga lett a színtelen gumi és mondta hogy ez olyan lesz 3 nap múlva aztán mondtam hogy inkább színeset kérnék rá, mert az nem színeződik annyira és mondta, hogy ez nem kívánságműsor meg hogy egy guminak fél évik bírnia kell.. nagyon gyökér az az orvos, de másikhoz nem mehetek, mert összevesztünk régen vele ://
2011. szept. 18. 18:35
4/5 anonim válasza:
nincs rá ideje... kb. 2 perc lett volna...
ennyit a tb-ről...
egy nagy kalap szar.
persze az állam nem a te (és a többi fogszabályzós) gumicseréidet akarja fizetni...
de egy idő után nemcsak elszineződik, hanem el is kopik, és szétszakad.
ezért kéne minden aktiváláskor cserélni. am a színes meg kifakul, és iszonyt ronda lesz. kérj fehéret!!!!
5/5 Dr Farkas Bence válasza:
Én a pácienseimen minden aktiváláson szoktam cserélni.
(A TB fogorvosok nem végeznek jó munkát, mert nincs rá idő! Tapasztalatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!