Mit gondoltok a színes gumikról a fogszabályzón? Melyik a jobb, az átlátszó vagy a színes?
Láttam olyat, hogy a csajnak csontszínű volt a gumi, és sárga volt a lepedéktől
Szóval színeset kérj mert az szebb, pirosat, zöldet, kéket, narancssárgát, lilát
Nekem semmibajom nincs a szabályzóval, akinek szüksége van rá hordja, ettől se több se kevesebb nem lesz a normális ember szemében
20/F
Hát én fogszabis vagyok.Bár rajtam még csak 2 színű volt eddig(mert ugye le is cserélik őket,ha akarod más színűre).Először kékem volt,most szürkém van.Mindenki mondja,hogy mennyivel jobb,mint a kék.Én igazság szerint átlátszót nem szeretnék,mert félnék,hogy jobban meglátszik rajta az étel (színe).
14/L
Szerintem ne átlátszót kérj, ugyanis pár nap után elszineződik(besárgul a kajáktól), és az elég ronda..
Én leginkább a szürkét ajánlom, főleg ha fém fogszabályzód lesz. A többi szí kicsit feltűnő lehet, de ha téged nem zavar, akkor nyugodtan válogass köztük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!