Miért akarja már levenni a fogszabályzómat az orvos?
Figyelt kérdés
Még a bal oldalon van egy kis rés (nem nagy alig látszik csak ha nagyon megnézi az ember vagy még úgy se) és a jobb oldalon is (az meg nem is látszik). A nyelvemmel az összeset nagyon nagynak érzem. De alig van szerintem pár mm rés. Nem értem, hogy miért akarja levenni. Húzassak még rajta vagy most már akkor vetessem le? Mert télleg nem látszik annyira. 1-2mm-t mennyi idő alatt húz össze a fogszabi?2013. okt. 9. 16:38
1/3 anonim válasza:
azert akarja levenni, mert o a fogorvos. az a szakmaja, hogy ertsen hozza.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen értem én. De ha még ott az az 1mm? Nem kéne ott lenni. Alul sincs tele réssel a fogam. Amúgy itt sem volt csak valamiért elcsúsztak .
2013. okt. 9. 16:46
3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább rákérdezek inkább nála.
2013. okt. 9. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!