Miért szuvasodik a fog?
Miért szuvasodik a fogam, amikor napi rendszerességgel tisztítom? Elvileg tisztán tartás esetén nem szabadna szuvasodnia...
Egyébként voltam gyökérkezelésen vele a tegnap. Akik voltak már, azoktól kérdezem, hogy nekik is ennyire fájt? Egyszerűen kibírhatatlan volt az a pár másodperc, amikor az idegeket fúrta szét (annak ellenére, hogy kaptam érzéstelenítőt). Soha nem éreztem akkora fájdalmat, mint abban a pár másodpercben... Most betettek valami gyógyszereket, ami kiöli az érzőidegeket, meg egy tömést. Ezután mit fognak még csinálni?
Nekem most csinálják. Már teljesen fel is volt dagadva az íny körül, tele volt gennyel. Nekem elsőnek megfúrta a fogam és minden nap ilyen tűvel egyre közeledett felfelé, és mivel nem bírt a genny távozni, kétszer is megvágták az ínyem. Én ekkora fájdalmat érzéstelenítővel még életemben nem éreztem. Hazafelé erős szívszúrásom volt, nagyon szédültem, ilyen lüktetést még a fejemben sem éreztem. Holnap megyek a gyógyszeres tömésre, én napok óta cataflán, panadol extra és saridonon élek.
Kitartást kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!