Mit tud a doki ilyenkor csinálni? Van egy fogam, ami egyszerre több helyen is szuvasodik (tetején, oldalán, nyakánál a az elötte levővel határos helyen). Mi lesz vele? Levésik, inlay, vagy kihúzzák, vagy mi lesz vele?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 19:39
1/5 anonim válasza:
Egy igazán jó fogorvos megtudná menteni! Nekem is egy nagyon rossz! fogamat mentette meg, már lassan két éve. Szinte ki sem látszott.., gyökérkezelte és betömte. Merre laksz?
2/5 A kérdező kommentje:
Tápiószecső-city
2010. nov. 19. 19:56
3/5 A kérdező kommentje:
Várj, miért kellett gyökérkezelni?
2010. nov. 19. 20:02
4/5 anonim válasza:
szia,nem fogja kihúzni, szépen megcsinálja, de még menj el időben fogorvoshoz, mert én is így voltam régebben ,de én nem mentem el csak mikor bekövetkezett a baj , és akkor már csak egy megoldás volt, mégpedig a húzás.
5/5 anonim válasza:
Vagy töméssel, vagy koronával megmenthető még a fogad, akárhány helyen is lyukas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!