Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi időbe telik amíg a...

Mennyi időbe telik amíg a kihúzott fogam után a lyuk összehúzódik?

Figyelt kérdés
Kihúzták a leghátsó fogam és egy bazi nagy űr van odabent. Meddig gyógyul ez? Addig nem ehetek semmit gondolom, csak remélem nem egy fél évig kell koplalnom majd.

2013. okt. 1. 20:28
1 2
 11/13 anonim válasza:
kérdezőnek!hát tuti nem megyek oda vissza!mikor végzett ki is ment,az asszisztenstől kérdeztem,hogy mit tegyek és mennyibe kerül,stb!semmit nem mondott a doki,hogy mire figyeljek!ennek már egy hete és még mindig nagyon érzékeny!
2013. okt. 7. 21:13
 12/13 anonim válasza:
Nekem egy hete műtötték ki a fogam, jó 20 perces kemény munka volt, a dokim szerint vasbetonból van az állkapcsom. 😃 Nagyon szerencsés vagyok mert ma a varratszdéskor kérés nélkül kaptam egy fecskendőt, meg több kanült (pre bent kanül, olyan mint egy injekciós tű, de hajlított és tompa a vége) és megmutata a doki, hogy öblítsem vele a sebet, kamillateával vagy szájvízzel. Kérjetek vagy vegyetek ilyet, brutál mi jön ki a lyukból evés után amit kívülröl nem látsz. Persze ezt szigorúan egy hét után szabad amikor már kicsit gyógyult a seb, különben kimosod a vérsugót és azt tilos!
2016. márc. 30. 19:50
 13/13 anonim válasza:
Nekem egy hete műtötték ki a fogam, jó 20 perces kemény munka volt, a dokim szerint vasbetonból van az állkapcsom. 😃 Nagyon szerencsés vagyok mert ma a varratszdéskor kérés nélkül kaptam egy fecskendőt, meg több kanült (pre bent kanül, olyan mint egy injekciós tű, de hajlított és tompa a vége) és megmutata a doki, hogy öblítsem vele a sebet, kamillateával vagy szájvízzel. Kérjetek vagy vegyetek ilyet, brutál mi jön ki a lyukból evés után amit kívülröl nem látsz. Persze ezt szigorúan egy hét után szabad amikor már kicsit gyógyult a seb, különben kimosod a vérdugót és azt tilos!
2016. márc. 30. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!