Mi baja a fogamnak?
Tavaly júniusban betömték az egyik fogam gyógyszeres töméssel. Az érzéstelenítő ellenére is baromira fájt. Szeptemberben kellett volna visszamennem, de már a nyár végén is erősen sajgott, a tömés valahogy eltűnt, lejjebb ment, ha rágtam rajta, nagyon fájt, akkor is, ha édeset ettem, ősszel pedig csak késve kaptam időpontot, mert a fogorvos már megint szabadságra ment. Na mindegy, betömte rendes amalgám töméssel... Azután sokáig nem is volt vele probléma, de karácsonykor, megjegyzem, elég sok nyalánkság volt itthon, újra megfájdult, és nagyon rossz volt. Az ünnepek után tovatűnt a fájdalom, kezdtem megnyugodni, de kb februárban begyulladt, lüktetett, minden bajom volt. Akkor megint gyógyszeres tömést kaptam, amitől jobb lett. Azt a tömést azonban nem a fogorvosom rakta be, hanem egy helyettes, mert az enyém szabadságon volt... A gyógyszeres tömést 2 hétig kellett volna bent hagyni, de 3 lett belőle, mert a fogorvosomnál nem volt időpont....
Miután betömték újra amalgámmal, úgy tűnt, lenyugodott. Csakhogy júniusban, egyébként épp nyaralás közben, Németországban, megint elkezdett fájni a fogam azon az oldalon. Azt hittem, már megint ez a problémás fog az, de a német fogorvos a mellette lévőt találta lyukasnak, és tömte be. Azután megszűnt a fájdalom. Itthon még egy fogamat betömték gyógyszeres töméssel a legelőször tömött fog felett(rossz fogaim vannak :/). Most, ha rágok azon az oldalon, fáj a tavaly betömött fogam. Ez azért van, mert ilyen sok ideig többnyire nem rágtam ott, vagy még mindig van valami azzal a hülye foggal? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!