Mennyi időbe telik amíg a kihúzott fogam után a lyuk összehúzódik?
biztassalak? :D leírom hogy velem hogy volt
a húzás nem volt rossz, kaptam egy szúrást, jó erős érzéstelenítő volt, lezsibbadt az egész jobb alsó pofim
aztán fogott egy sterilizált fogót, ilyen nagy fém szörnyeteg
az asszisztens megfogta a székben a fejem hátulról, hogy a lehető legkevesebbet mozogjak
aztán ráfogott a fogamra és fel-le-jobbra-balra-előre-hátra húzni-tolni kezdte
kicsit hozzá kocogott a többi fogamhoz (nyisd nagyra a szád, figyelj hogy mindég a lehető legnagyobbra legyen nyitva) az egy kicsit rossz érzés volt
szóval sikerült kihúznia egy olyan 2-3 cm gyökere volt (lehet hogy a "sokk" miatt tűnt nagynak) véres volt és undi
aztán berakott egy nagy adag gézt a lyukba és azt mondta, fél óra múlva vegyem ki ha nem állt el a vérzés akkor tegyek helyére zsepit
nya ez volt csütörtökön, aztán hétfőn visszamentem hogy vaze kegyetlenül fáj, éjszaka is úgy ettem a kataflamot mint a cukrot és még azon keresztül is éreztem
azt mondta hmm valami alvadt vér morzsolódott ki a lyukból (vagy mi), de semmi baj teszünk bele egy jódos csíkot (én nem vagyok allergiás a jódra, azért azt)
hát azt két napig kell benne tartani, holnap reggel kiveszem a cuccot, esetleg délután
Szuper:-)
Na nekem ilyen tuti nem lesz mert semmi fog csak gyökér, letörve a fog ínyig vááááá
Pánik beteg vagyok...mondanom se kell hetek óta ezen parázom hogy lesz. Most találtam azt a szájsebészetet ahol kimozgatják és nem húzzák, azt mondják pont nekem találták ki:-)
Pánik rohamom van most is.....Nagyon félek, bízom benne pikk pakk meglesz.
Nekem kedden húzták a fogam. Röntgenre kellett mennem előtte, majd azzal vissza és beadták az érzéstelenítőt. Na az fájt a legjobban.
10-20 perc múlva újra behívtak a rendelőbe. Beültettek a székbe, az asszisztens lefogta a fejem, a doktornő meg egy fogóval pár tekerés után kiszedte a fogamat. Fájdalmat nem éreztem csak a ropogás volt rossz. Ezután tampont tett a lyukra, kezembe nyomta a papírt és már mehettem is. Ez az utolsó szakasz 2 perc volt.
Ma már nem vérzett a fogam és nem is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!