Tegnap volt az első gyökérkezelésem és nagyon fáj a fogam, holnap kell megint mennem, így folytatni fogja?
Figyelt kérdés
Nyitva hagyta a fogat, így lyukasan, de nagyon fáj, pl ahogy megmostam óvatosan már akkor ordítottam, most akkor holnap ebbe fog tűket nyomkodni?2013. szept. 24. 19:20
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg valami belement, azért fáj. Ha kiszedte az ideget, egyébként nem szabadna fájni.
Szívogasd, próbáld kipiszkálni.
Ha mégis fáj, akkor valamelyik kis idegszál bentmaradhatott, azt még ki fogja szedni.
2/4 anonim válasza:
Érdekes nekem is most volt az első gyökérkezelésem de nekem két hét múlva(okt. 8-án) kell vissza mennem, bár nekem nem hagyta nyitva hanem gyógyszert tett bele és lezárta ideiglenesen. De első két napot én is megszenvedtem mert fájt eléggé, de utána elmúlt a fájdalom szerencsére azóta nem fáj csak kicsit még harapásra érzékeny,de remélem ez el fog múlni.
3/4 anonim válasza:
Nekem pénteken volt életem első gyökérkezelése .. Egyáltalán nem fáj... A fogamba/gyökérbe gyógyszert tett és ideiglenes töméssel zárta le . Pénteken kell majd mennem .Azóta sem fáj ,még a cataflamot sem váltottam ki,amit felírt .Nekem augmentint kell szednem ,mert volt duzzanat a gyökérnél ,de már csökken . Gondolom egyénenként változik kinek hányszor kell menni . Egyébként kérdező ige ,abba a fogba tűket fog megint nyomkodni ,de biztos törekedni fog a megfelelő érzéstelenítésre . Jobbulást !
4/4 anonim válasza:
Jajj most nézem ... ez tegnapi kérdés. Mi újság veled ? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!