Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tegnap volt az első gyökérkeze...

Tegnap volt az első gyökérkezelésem és nagyon fáj a fogam, holnap kell megint mennem, így folytatni fogja?

Figyelt kérdés
Nyitva hagyta a fogat, így lyukasan, de nagyon fáj, pl ahogy megmostam óvatosan már akkor ordítottam, most akkor holnap ebbe fog tűket nyomkodni?
2013. szept. 24. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valami belement, azért fáj. Ha kiszedte az ideget, egyébként nem szabadna fájni.

Szívogasd, próbáld kipiszkálni.

Ha mégis fáj, akkor valamelyik kis idegszál bentmaradhatott, azt még ki fogja szedni.

2013. szept. 24. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem is most volt az első gyökérkezelésem de nekem két hét múlva(okt. 8-án) kell vissza mennem, bár nekem nem hagyta nyitva hanem gyógyszert tett bele és lezárta ideiglenesen. De első két napot én is megszenvedtem mert fájt eléggé, de utána elmúlt a fájdalom szerencsére azóta nem fáj csak kicsit még harapásra érzékeny,de remélem ez el fog múlni.
2013. szept. 24. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem pénteken volt életem első gyökérkezelése .. Egyáltalán nem fáj... A fogamba/gyökérbe gyógyszert tett és ideiglenes töméssel zárta le . Pénteken kell majd mennem .Azóta sem fáj ,még a cataflamot sem váltottam ki,amit felírt .Nekem augmentint kell szednem ,mert volt duzzanat a gyökérnél ,de már csökken . Gondolom egyénenként változik kinek hányszor kell menni . Egyébként kérdező ige ,abba a fogba tűket fog megint nyomkodni ,de biztos törekedni fog a megfelelő érzéstelenítésre . Jobbulást !
2013. szept. 25. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Jajj most nézem ... ez tegnapi kérdés. Mi újság veled ? :-)
2013. szept. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!