Mozog az első 2 fogam?
Figyelt kérdés
Mozog az első 2 fogam, nem nagyon de szerintem minél elöbb kellene valamit velük csinálni, nem állnak tökéletesen. Mit tegyek? Adjatok tanácsot, nagyon fontos kérlek?2013. szept. 13. 16:06
1/6 anonim válasza:
Minél előbb menj el fogorvoshoz, idejében még tud segíteni, kivéve ha még tejfog, mert akkor úgyis kiesik. :-)
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hülye kérdés, de: honnan tudhatom hogy tejfog vagy nem-e?
2013. szept. 13. 16:19
4/6 anonim válasza:
onnan, hogy ha már egyszer kiestek, és utána kinőttek, akkor csontfogak. valamint ha recés az aljuk, bár nehezen hiszem el hogy valaki nem tudja ezt
5/6 A kérdező kommentje:
15 vagyok, és tudom hogy ciki hogy megkérdeztem, de én olyan fiú vagyok, hogy jobb ha inkább 99% helyett 100%-osan tudom a választ.
2013. szept. 13. 19:34
6/6 anonim válasza:
ok, nem akartalak kigúnyolni, csak fura volt én így számoltam h mikor esnek ki a fogaim meg minden xd mikor kicsi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!