Most volt gyökérkezelésem! Eléggé fájt! Vissza kell még többször mennem, mi jön most ezután majd (többi lent)?
Figyelt kérdés
Egy csomó rossz dolgot olvastam, mi fog most következni?
Én a 3-4 alkalom után szeretném letudni...ha nem sikerül, akkor ha azt mondom húzza ki , akkor megteszi a doki?
Hogy zajlik ez?
2013. szept. 9. 14:16
1/3 anonim válasza:
Ha nyitva hagyták, akkor párszor átöblítés, míg a gyulladás nem megy le, majd próbatömés és végleges, ha van benne gyógyszeres tömés, akkor lehet, hogy második alkalommal már véglegest kapsz. Ne huzasd ki, jól jön még az a fog egy ideig.
2/3 anonim válasza:
Fájt?! Elvileg nem fájhatna ha jól érzéstelenít.Nekem elkezdte csütörtökön,de semmit nem éreztem.Fog függő,hogy mennyi ideig kell tisztítania az idegtől a fogat.Sikerülni sikerül neki,hiszen megnyitotta már,csak minden ideget ki kell szednie.Szerintem kihúzza ha megkéred,de amig tudja inkább megmenti.Nekem most gyógytömés van benne,de holnap műtétem lesz,így a gyökérkezelés csúszik 2hetet még,illetve a folytatása.
3/3 anonim válasza:
Nyugi, a nehezén túl vagy. Innentől kezdve nincs benne ideg, nem kellene, hogy fájjon. Illetve max az, amikor a gyökértömést betömöríti a gyökércsúcsnál, az nekem elég érzékeny volt másodjára, de az gyors' megvan és nem is vész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!