Foghúzás vagy gyökérkezelés? magyarázat lent
Fontos mert holnap megyek vissza.
Eddig két helyen is voltam és csak gyökér kezelés vagy húzást csinálnak.. eddig fájt elég sürven most legutoljára lett csinálva egy fogkő eltávolítás azota nem fáj csak akkor ha ráharapok bármire a jobboldalon..
Ezért arra gondoltam hogy kihuzatom
barátom szerint a gyökérkezelés rosszabb mint ha ki lenne huzva.
válaszokat előre is köszi
hát ez nekem a alul jobb oldalt hátulról a második..és ezért gondolkodom..
régen volt egy foghuzásom ezért is tartok attol de a gyökérkezelésre azt mondta barátom hogy fáj.. és ha most kihuzzák nem lesz vele több gond. de jo lenne rágni azért vele..:S
A gyökérkezelés akkor fájhat, ha már alapból van valami gyulladás a területen. Az egyik fogam előző nap este irgalmatlanul hasogatott, na ahhoz képest a másnap történt gyökérkezelés közben a fájdalom nem volt annyira szörnyű. Bele-bele hasított, de sokat segített, hogy tudtam, hogy már kezelés alatt áll a dolog és el fog múlni. :) Sokak szerint az kellemetlen, amikor különböző reszelőket dug a doki a foggyökérbe és reszelgeti, a bele hasító fájdalom akkor jelentkezett nekem. Amúgy pedig többször vissza kellett menni a kezelés után, mert még valamilyen anyagot injekciózott a foggyökérbe a doki és csak átmeneti tömést tett bele. Azok az alkalmak is teljesen fájdalommentesek voltak úgy, hogy nem adott érzéstelenítőt már.
A másik fogam nem volt gyulladt, fájdalom sem volt. A reszelős rész pedig nem volt kellemetlenebb mint amikor azzal a lassab fokozatú búgósabb fúróval polírozzák a fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!