sok rossz fogam van egyéb okok miatt nem az ápolatlanság miatt de most azt nem részletezném, és csak annyi érdekel hogy mennyire ciki a rossz szemmel látható fog?
Szia! Én fogászati asszisztens vagyok, és cikinek tartom, ha valakinek rosszak a fogai. Ez a vélemény persze nem csupán a munkámból adódik, hanem alapból is így gondolom. Arról persze nem tehet az ember, de arról igenis, ha nem hozatja rendbe őket.
2013. szept. 2. 21:01
2/7 anonim válasza:
Nekem is rosszak a fogaim, nekem sem az ápolatlanság miatt. A doki azt mondta, hogy annyira barázdáltak a fogaim, hogy lehetetlen minden ételmaradékot kisikálni belőle...szerintem cikinek nem ciki a rossz fog, de csúnya :(
Muszáj megcsináltatni, főleg, hogy minél tovább húzod, csak romlik a fogaid állapota. Nekem már vagy 6 fogamat betömték és kettőt most fognak :(
Ha van rá pénzed, feltétlen csináltasd meg és ne félj tőle , annyira nem durva, mint amilyennek hiszi az embert.
2013. szept. 2. 21:44
3/7 anonim válasza:
Zavaró és ha hónapokig nem csináltatod meg az már ciki és előbb-utóbb büdös is, kifejezetten rossz szájszagot okoz.
Hát ez már kifejezetten ciki.
2013. szept. 2. 23:07
4/7 anonim válasza:
csináltasd meg. én is tele vagyok rossz fogakkal és szörnyen lerombolja az önbizalmam. most csináltatgatom őket...
2013. szept. 3. 11:07
5/7 A kérdező kommentje:
igen ezzel én is így vagyok nincs önbizalmam mert nem merek még mosolyogni sem társaságban... de én is már rajta vagyok az ügyön.
2013. szept. 3. 20:53
6/7 anonim válasza:
"Ha van rá pénzed, feltétlen csináltasd meg"
Miért kellene pénz hozzá? Mindenki tartozik egy OEP által finanszírozott rendelőhöz, ahol ingyen megcsinálják a töméseit!
2013. szept. 9. 18:29
7/7 anonim válasza:
Barátomnak nagyon tönkre mentek, nem ciki, de az önbizalmat lerombolja, nem mer mosolyogni, szégyelli. Neki egy teljesen új műfogsor kellene sajnos. Nekem annyira nem rossz, de egy darabig én is elhanyagoltam, annyira hogy másfél évig kellett utána fogorvoshoz járni hogy úgy-ahogy rendbe rakja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!