Rossz lehellet?
Figyelt kérdés
miért van az hogy fogmosas es szájvizzel való oblogetes utan tíz perccel megint rossz a szájszag mit tudnátok ajánalni mit tegyek?2013. aug. 31. 08:02
1/3 anonim válasza:
Ha nincs a gyomroddal gond és a manduláddal sem, akkor talán a fogínyeddel van baj. Használj fogselymet, moss fogat naponta háromszor, legfontosabb, hogy szedesd le a fogköveidet ha vannak.
2/3 anonim válasza:
Plusz szerintem a táplálkozáson is sok múlik. Próbálj meg rendszeresen és egészségesen étkezni, sokat fog javulni:)
3/3 anonim válasza:
Elsők jókat írtak, annyi jutott még eszembe, hogy nekem például a listerine után elég fura marad a szám íze és szaga is, az ízesítése miatt, kakukkfű kivonat van benne, amitől úgy érzem, hogy nem fogat mostam, hanem megettem valami sült csirkét. Reggelre még rosszabb lesz ez az íz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!