A fogszabályzó levétele után milyen mellékhatások kerülhetnek szoba?
Már másfél éve van foszabályzom, keresztharapás miatt kellet felrakni. 1 évig csak felül volt. Fél éve rakták fel az alsót is. Annak is fent kell még lennie kb. 4 hónapig. A felsőt viszont másfél hónap múlva leszedik.
Mamár leszedték a szájpadlásos izéé(nem tudom a nevét, bocsi). Már most is nagyon fáj. hiszen belevésödött az inembe. Neketek is ezvolt? Tehát érerztem, hogy nem csak a fogamról huzza le a gyűrűt hanem az inemből is kicsit. És meg is látszik ott az inembe a vágodás, és ez fáj. Neketk is ilyen volt?
A gyűrű ragasztója is látszodik. Neketk is?
Olyan hatásokra számíthatok a levétel tán, mint felrakás után, tehát fájdalom, szúrás?
Egyik ismerősöm azt mondta, neki olyan volt mintha mozogottak volna utána a fogai, mert nem szorította a fogszabályzó már ugye. Nektek is ilyen volt?
Kérlek szépen válaszoljatok erre a 3 kérdésre.:)
Nekem most szedtek le.
A szajpadlasomon nem semmi, így ez ugyben nem nyilatkozhatok.
A fogaimrol a ragasztot lecsiszoltak poliroztak így semmi nem maradt szép fehérek maradtak a fogaim.
Az első 5 nap nagyon fura volt, nem éreztem úgy mintha mozognanak a fogaim.
Nekem sem volt ívtágító a szájpadlásomon, szóval erről nem tudok véleményt mondani.
A ragasztót pedig ha alaposan lecsiszolja, nem marad nyoma és szép fehér lesz a fogad (már ha fogszabályzó előtt is fehér volt)
Igen, a levétel tényleg nagy újdonság lesz a fogaid és az ínyed számára. Vissza kell szokjon arra, hogy mostmár nem tartja a fogszabályzó. Ezért is kapod az éjszakait, hogy ne vándoroljanak vissza a régi helyükre. Picit mintha nekem is mozogtak volna, de ez nem járt fájdalommal. Inkább érdekes volt és pár nap kellett, hogy hozzászokjak a 'fogszabályzó-mentes száj' érzésére. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!