Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet izomláz az állkapcsom...

Lehet izomláz az állkapcsom illetve a nyakamnál tegnap a fogorvosnál egy órát ültem tátott szájjal?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha kaptál injekciót, annak is lehet ilyen következménye.
2013. aug. 23. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
igen, lehet ettől
2013. aug. 23. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Inekciót nem kaptam, érzéstelenítés nélkül gyökér kezelték a fogamat, illetve szúrták-fúrták, röntgenezték, és állandóan nyitva kellet lennie a számnak, főleg mikor rakták be a tűket a gyökerekbe, nyitott szájjal és úgy röntgenezték, volt amikor annyira ki kellet feszítenem a szám hogy azt hittem szét szakad, de kibírta, és ez egy óráig tartott érzéstelenítés nélkül! Gondolom akkor valóban ettől lehet izomláz a számban!?
2013. aug. 23. 15:50
 4/6 anonim válasza:
persze lehet attól. de miért hencegsz és sajnáltatod magad azzal, hogy nem kértél érzéstelenítőt? nyilván te kérted, hogy ne adjon, akkor meg magadra vess :)
2013. aug. 25. 23:06
 5/6 anonim válasza:
"állandóan nyitva kellet lennie a számnak". szerinted a csukott szádon keresztül, hogy kezeljen szerencsétlen?
2013. aug. 25. 23:08
 6/6 anonim válasza:
Izomláz ott jelentkezhet, ahol izom van. Ez nagyjából a teljes testfelületed. Akkor jelenik, meg, ha sokáig feszes egy izom (a pontos biológiai magyarázatát nem írnám le). HA egy órán át ülsz tátott szájjal, és közben nem csukod be, akkor több mint valószínű. A beavatkozás végére nem fájt a szád? Mert izomfáradásnak kéne megelőznie.
2013. aug. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!