Folyamatosan pánikolok a fogorvosnál. Mit tehetnék?
Nem a fájdalomtól félek, hanem úgy érzem megfulladok, amikor a számban kotorászik.
Ez nekem alapból egy ilyen pánik-ok, kozmetikusnak is nagyon figyelnie kell, hogyan nyúlkál az arcom felett, mert azonnal elkap a pánik, ha a szám és/vagy az orrom körül nyúlkálnak.
Egyszerűen nulla önkontrollom van ilyenkor, menekülnék, odakapok, nem bírok uralkodni magamon, halálfélelmem van.
Mit lehetne tenni? Ilyen százezer forintos altatásra meg hasonlókra nincs pénzem. :(
Magánorvoshoz tudok menni, találtam is olyat, aki megbízható, jól dolgozik és emberséges, de ezzel a fóbiával ő sem tud mit kezdeni. :(
A másik gondom a hányinger meg az öklendezés. Ez ellen van megoldás?
Nem cigizek, úgyhogy nálam nem ez a gond, az biztos. :)
De, a bódítás is drága. (legalább is ahol kérdeztem, ott 50-60.000Ft körül mondta a doki, attól függően meddig tart a beavatkozás)
szegényke:( nem tudom, lehet hülyeség, amit mondok, de ha mondjuk megkérnéd a párod, v vkit, hogy piszkálgasson az arcodon, megszoknád és azt képzelnéd akkor, amikor mondjuk a kozm.-nál vagy.
vagy egy kis nyugtatóval is próbálkozhatnál, nem tudom, szoktál szedni vagy sem, de ha nem, akkor ne magadtól, hanem kérd ki szakember tanácsát, és olyat kérj, amire mondjuk nem lehet rászokni (mondjuk pár darabtól úgysem lehet), de mégis álmosít kicsit, így nem tudnál talán úgy felidegesedni.
persze ezt célszerű előtte úgy kipróbálni, amikor otthon vagy, hogy miként nyugtat, mennyire nyugtat. na és ugyebár ha vezetsz, akkor nem használni (főleg, ha még nem ismered).
ne keseredj el, ne szomorkodj, vmi megoldás biztos van rá:)
ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!