Fogorvosnál milyen gyakran szokták az eszközöket fertőtleníteni?
Apum fogorvos, van 10 db mindenből, és minden embernél másik.Nap végén pedig lefertőtleníti sterilizálógéppel.
Műanyag cuccok pedig egyszerhasználatosak, azokat kidobja,
és újat használ :D
Ő figyel a higéniára:D
De biztos van olyan aki ugyan azt minden embernél :DD
száll az ének szájról-szájra...meg ez-az...
egyszer szóltam, hogy valamit összeszedtem, mert sebes lett a szám az előző kezelés óta..elkezdték vadul fertőtleníteni a cuccokat...kérdés, hogy utánam is?
a fodrásznál láttál már fertőtlenítést? naugye-ugye!
hogy mást ne kérdezzek...
Én fogorvostan-hallgató vagyok, amikor elsőévben voltam nyári gyakon, én is fertőtlenítettem, mint a güzü. A székre is ráfújtam vagy egy fél kupa fertőtlenítőt, még rám is szóltak, hogy nem agyműtét lesz ez, elég lesz annyi. :D
De előfordult az is, hogy a lámapánok a fogantyúját nem töröltem át, mert nem nyúlt hozzá a doki, de jól le is lettem szidva, hogy attól még bizony át kell azt is törölni. :)
Szóval nem kell aggódni,tényleg fertőtlenítve van minden, ami nincs, az meg egyszerhasználatos.
Amúgy meg a nődokinál, fül-orr-gégésznél, proktológusnál, stb.-nél is ugyanazokat az eszközöket használják.
Nyilván vannak szabályok a fertőtlenítésükre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!