Egyetem/munkahely alatt nagyon gáz lenne a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy utálom a fogaimat, de amúgy sem vagyok szép hát még fogszabályzóval :(2013. aug. 8. 14:39
1/3 anonim válasza:
Ha azt mondjuk, hogy igen, nem rakatod fel? Akkor nem is utálod eléggé a fogaidat.
Ki nem szarja le, hogy ki mit gondol? Egyetemistaként már lehetne ennyi eszed, hogy nem mással foglalkozol.
Én sem vagyok egy szépségkirálynő, szemüveges és pattanásos is vagyok, de nem érdekel és soha nem is érdekelt, hogy ki mit gondol arról, hogy fém fogszabályzóm is van.
2/3 anonim válasza:
Én dolgozom és nekem is most lesz. Szerintem egy normális,modern ember ezt nem gondolja cikinek,meg gáznak.Aki meg annak gondolja, az maradi:) Én már nagyon várom, hogy megkapjam és arra gondolok milyen szép leszek majd az "új"fogsorommal:)
3/3 anonim válasza:
Az a gáz ha nem csináltatod meg.Ne foglalkozz más véleményével, a végén úgyis neked lesz jó, mert szépek lesznek a fogaid. Nekem is volt és soha senki nem szólt, hogy gáz lenne. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!