Fogyszabályozóhoz hol lehet kapni viaszt, speciális fogkefét és fogselymet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 15:13
1/7 anonim válasza:
Dn-ban van mindegyik, a viasz 1200 körül, a fogkefe (Oral B, de van sajátmárkás is, de az szar) 800, a fogselyem (Oral-B Superfloss) szintén 1200.
Viaszt kérj a dokidtól, mert az filléres dolog, nem tudom miért kérnek el érte a dm-ben 1200-at.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ!:)
2013. aug. 6. 16:36
3/7 anonim válasza:
Jah, meg van még fogköztisztító fogkefe is, olyat is vegyél, az is jó drága :(, de van a dm-ben csomó féle. Olyan, mint egy kis üvegmosó kefe. :)
Külön van a nyél, meg a pótfejek. :)
4/7 anonim válasza:
Dm-ben. Én pont ma vettem viaszt, és 1050 Ft-ot fizettem. Kb. ennyi lehet máshol is, de a fogkefe az elég drága.
Remélem segítettem!
5/7 wagner pal válasza:
Szia!
Viaszt 300 Ft-ért lehet kapni.Sajnos tízet kell rendelni.Ez el is fogy a 1,5 év alatt. Szállítással együtt az ár 4500 Ft.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg beruházni 10-re, nekem bizonyos okok miatt 5 évig volt rögzített fogszabim és az az 5 év alatt sem használtam el 1 teljes dobozzal.
7/7 anonim válasza:
bemész egy fogtechnikai szaküzletbe és ott tudsz venni viaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!