Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog húzás utáni...

Bölcsességfog húzás utáni torokfájás?

Figyelt kérdés
Kedden eltávolították a bal alsó bölcsességfogamat. A seb varrva van, nem fáj különösebben, inkább csak akkor, ha nagyra nyitom a szám, de gondolom ez normális még. Viszont a húzás estéje óta fáj a torkom (talán mandulám?), vörös, gyulladt, kissé nehezen nyelek.Lázam eddig nem volt. Ez összefügghet a foghúzással? Volt valakinek hasonló?

2013. aug. 1. 20:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Update: nekem a bal felső bölcsességfogamat húzták péntek este, tegnap már fájt a torkom :D
2022. jún. 12. 08:25
 22/24 anonim ***** válasza:
Enis be állok a sorba. Most húzták ki 4oraja és nekem is fáj a torkom. Jobb alsó bölcsesség fog. És jobb oldalt fáj.
2022. jún. 22. 12:12
 23/24 anonim válasza:
Nekem kedden huztak a jobb alsot es felsot egyszerre. Ket het mulva megyek varratszedesre. Meg most is faj a torkom azon az oldalon:(
2022. aug. 27. 22:43
 24/24 anonim válasza:

Még egy friss válasz :D

Csütörtökön húzták a bal felső bölcsességfogam a helye össze lett varrva. Ma hétfő van és tegnap óta iszonyat fáj a torkom, alig tudok nyelni.

jan. 29. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!