Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog húzás utáni...

Bölcsességfog húzás utáni torokfájás?

Figyelt kérdés
Kedden eltávolították a bal alsó bölcsességfogamat. A seb varrva van, nem fáj különösebben, inkább csak akkor, ha nagyra nyitom a szám, de gondolom ez normális még. Viszont a húzás estéje óta fáj a torkom (talán mandulám?), vörös, gyulladt, kissé nehezen nyelek.Lázam eddig nem volt. Ez összefügghet a foghúzással? Volt valakinek hasonló?

2013. aug. 1. 20:38
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
0%
Nem hiszem, hogy összefügg a foghúzással, lehet, hogy bekaptál valami torokgyulladás félét és pont aznap este jött ki, amikor kihúzták a fogad.
2013. aug. 3. 22:29
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen,ez annak a következménye. Előző sajnos rosszul mondja. Nekem is ugyanez volt. Olvass utána vagy kérdezd meg az orvost. Nyugi és kitartást:)
2013. aug. 5. 22:49
 3/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen, azóta megkérdeztem az orvost, azt mondta, hogy ez normális és gyakran előfordul bölcsességfog húzásnál.

2013. aug. 7. 21:54
 4/24 anonim válasza:

Nekem 1 órája húzták a bal alsó bölcsességfogam. Most bent fekszem a kórházban, a vatta még a számban van. :)

De már nekem is iszonyatosan fáj a torkom jobb fele. Durván!

2014. okt. 15. 11:47
 5/24 anonim válasza:
Tudom, régi kérdés, de hátha valakinek segít. Nekem is most húzták kb másfél órája mind a négyet (Németországban), és nekem is iszonyatosan fáj a torkom, olyan mint torokgyulladásnál.
2017. máj. 23. 13:36
 6/24 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem lassan 2 órája húzták a bal alsó bölcsességfogam, alig bírok nyelni, fáj a torkom, még inni sem merek, nehogy félrenyeljek, a géz lapot sem tudtam még ki köpni, nem bírom. Lehet csipesszel kell kihúznom.
2018. jún. 12. 11:14
 7/24 anonim ***** válasza:
És hogy friss válasz is legyen egy idetévedőnek: kb két órája kapták ki az egyik bölcseségfogamat és nálam is jelentkezett a torokfájás. Gyakori.
2018. júl. 13. 11:48
 8/24 anonim válasza:
És akkor hogy legyen egy még frissebb válasz is, nekem is kb 1 órája műtötték ki a bal alsót és nekem is fáj a torkom bal oldalt, ahogy nyelek. Szóval türelem....
2019. márc. 9. 13:06
 9/24 anonim ***** válasza:
És egy még frissebb, nekem is faj, fel órája szedték ki és már ahogy ki jöttem a kocsiba elkezdett fájni a torkom, most már iszonyatosan, a gézt nem is tudom ki venni
2019. ápr. 9. 18:07
 10/24 anonim ***** válasza:
Még frissebb: nekem ma délelőtt húzták ki a bölcsességfogam, és egyre jobban érzem, hogy fáj a torkom...
2019. ápr. 15. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!