Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Evés a fogszabályzóval?

Evés a fogszabályzóval?

Figyelt kérdés
Most rakták fel a fogszabályzómat és mondták hogy az elején fájni fog, főleg evésnél- ez oké, majd gondolom megszokom. De azt is mondták, hogy utána is amíg fogszabályzóm lesz végig apróra kell vágni mindent, és páldául olyat hogy popcorn, alma, rágó, kemény vagy ragacsos dolgok... nem ehetek. Ti mit tapasztaltatok, mi az amit ehetek és mi az amit nem??

2013. júl. 30. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyedül a rágót mellőzd mondjuk 1-1,5 hónapra, míg az evést is megszokod. Amúgy bármit ehetsz, harapni is lehet vele, mondjuk csak óvatosan. :)
2013. júl. 30. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2013. júl. 30. 18:45
 3/7 anonim válasza:
Nekem is fájt körülbelül egy hétig,de utána semmi gondom nem volt vele, meg lehet szokni. :) Kemény dolgot azért nem szabad enni, mert a brekettek letörhetnek, ezért kell apróra vágni mindent.A rágó nekem például nem okozott problémát, de fogszabályzós fogkefével és fogtisztító kefével ki lehet szedni, ha valami probléma adódna.
2013. júl. 31. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

én az almát felszoktam kockázni

3 hónap után most már nem félek nagyon kenyeret ilyneket lehet harapni is,mogyorót most ettem azóta először és nem volt semmi baj:)

2013. júl. 31. 14:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2013. júl. 31. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Az elején elég nehéz vele megtanulni enni, de utána simán megy minden, rágó is. Nincs vele semmi gond, nem akad bele. A gyümölcsöket, ami keményebb. pl alma, körte, azt csak szeletelve lehet enni. Még a karamella is simán ehető, anélkül, hogy ráragadna az egész a fogszabályzóra. De persze 1-2 hónapnak el kell telnie, hogy megtanuld rendesen használni a szád és a nyelved.
2013. aug. 1. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, most még nem nagyon tudom megkülönböztetni az ételt és a fogszabályzót, mindig beleakadok :))
2013. aug. 1. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!