M.Kata kérdése:
Nyitott harapást lehet kezelni fogszabályzóval? 15 éves vagyok, de a fogorvosom azt mondja, hogy ennyi idősen azt már nem lehet, csak műteni. Ez igaz?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 19:24
1/6 anonim válasza:
Én 17 vagyok. Nekem is nyitott harapásom van, de igazából én nem vettem ezt észre meg mások sem. biztosan csak nagyon minimális és azért nem szembetűnő. 1 fogamat ki kell húzni és állandó fogszabit raknak fel. Bár ha nagyon durván nyitott harapásod van akkor éppen elképzelhető hogy nem tudják fogszabályzóval megoldani, persze biztos alakít rajta valamennyit.
2/6 A kérdező kommentje:
nekem azért eléggé látszik,de szerintem is segítene rajta :/ mindenesetre köszönöm a választ :)
2013. márc. 4. 20:14
3/6 anonim válasza:
nekem olyan merteku volt h fogszabalyzoval nem tudtak helyre hozni. 16eves voltam amikor mutottek, most 19 vagyok es egyaltalan nem bantam meg. Egy pesti prof es a fogorvosom vegeztek a mutetet ami 4 oras volt. Tudom ijesztoen hangzik de hidd el nem az. Fajdalmat en szinte alig vagy nem is ereztem, csak zsibbadast mivel atvaghatnak idegeket(lehet h direkt h ne erezd utana a fajdalmat,nemtom) egy hetig voltam korhazba, a fogsorom egy honapig ossze volt drotozva szval csak leveseket, fozelekek levet, yoghurtot ilyesmiket ettem, ki lehetett birni, kozbe egyszer sem jutott eszembe h "minek kellett.." nem bantam meg soha. Es most mar el sem tudom kepzelni h ugy eljek. Szeptemberben mutottek, juliusban vettek le a fogszabalyzomat. Utana gyonyoru fogekszert rakattam fel es azota minden fogorvos dicseri a fogaimat. Szval sztem menj bele a mutetbe ha kell, nagyon nem fogod megbanni :))
4/6 anonim válasza:
Szia. Nekem is nyitottharapásom van elég durván,de nekem az orvos azt mondta,hogy fogszabályzóval rendbe lehet hozni. Amúgy aki megnézte,hogy milyen fogszabályzó kell meg így elsőre átvizsgálta a fogaim az lesz a többi ilyen vizsgálatnál is?:)
5/6 anonim válasza:
ha az az orvos teszi fel a fogszabalyzod akkor vegig hozza fogsz jarni :)
6/6 A kérdező kommentje:
hát én a műtéttől eléggé félek,de lehet,hogy végül bevállalom :) egy másik orvos azt mondta,hogy így is lehet élni,nem lesz semmi probléma,másik meg az ellenkezőjét. azt hiszem megkeresek még egy-két orvost,és utána ha nincs más,marad a műtét. azért köszi a válaszokat :)
2013. máj. 15. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!