A fogorvosom szerint nő a bölcsesség fogam! De azt mondta hogy várjak még vele, hátha ki nő szépen! Mit tegyek? Várjak a szájsebészettel? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Készült a bölcsességfogamról egy röngen kép, itt egy link hogyan néz ki, felülről a második (Partial Eruption) [link] Ha azon az oldalon eszek, akkor nem fáj, csak evés után hirtelen nagyon fáj, és utána a fejem is meg fájdul, de ha a másik oldalon eszek akkor semmi, ha pedig nem eszek akkor sem fáj egyáltalán! Szerintetek is várjak a szájsebészettel?2013. jan. 30. 19:44
1/3 anonim válasza:
Szedesd ki nyugodtan, ha ki is nő, nagy lesz az esély, hogy elromlik később és akkor kell majd kiszedetni. Meg ferdén is nő, fáj is, ne várj, szedesd ki.
2/3 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül kiszedetni. Nekem 20 évvel ezelőtt jöttek ki és a mai napig semmilyen panaszt nem okoztak.
3/3 anonim válasza:
Azért fáj, mert nő. Nekem egyenesen nőtt ki, a fogorvosom egy évvel ezelőtt meg el akart küldeni szájsebészetre pedig semmi baja nem volt. Hát nem mentem el :D Én nagyon parázok az ilyenektől, főleg az alsókat nagyon macerás kikaparni , olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!