Ha szemüvegem is van, meg fogszabim is lesz akkor az úgy együtt nagyon ciki?
Nekem 3 hete rakták fel a fogszabályzót és imádom :)
Már divattá vált, öltöztet és szép fogsorod lesz! :)
17/L
4-es Válaszoló!
Köszönjük az értékes hozzászólásodat. Nem is értem miért vagy csak 28%-ban hasznos válaszadó...
Dehogy nekem is ez volt, pár hónapja kontaklencsére váltottam.Ez csak a filmek és a könyvek "dizánj-ja",hogy a népszerűtlenek és a bénák szemüvegesek és fogszabályzósok...Sok sikert a fogszabályzóhoz, mert a szépségért meg kell szenvedni:))
16/L
Basszus, mintha a tesóm lennél :D Nekem 5 éves korom óta van szemüvegem és júniusban rakták fel a fogszabályzót. :D Először engem is nagyon zavart...De rájöttem, hogy egyszer leveszik a fogszabályzót, és én inkább "szenvedek" most 13 évesen, minthogy majd 30 éves koromra görbe fogam legyen.
13L
hát képnélkül nem tudhatjuk.
lehet,hogy majd népszerü leszel olyanok körében akik a kicsiket akarják ijesztgetni,de az is lehet,hogy nem fog érdekelni senkit,mert egyszerüen jófej vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!