Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Elég ciki erről beszélni!...

Elég ciki erről beszélni! Kellemetlen szagú a péniszem. :S Barátnőm nem szólt, gondolom nem akar megbántani. Együtt fürdünk szex előtt, de utána is lehet érezni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad hogy ezt most alakult ki, vagy régebben is kellemetlen volt a szaga?? Ha most alakult ki akkor valószínű valamilyen fertőzést kaptál, amit canesten krémmel 2 hét alatt kikezelhetsz!
2009. szept. 30. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__41..

egyébként meg ha fertőzésre gyanakszol jobb elmenni orvoshoz. Az is kérdés hogy milyen a szaga. Húgyszagú, vagy mint a rothadt alma...

2009. szept. 30. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem durva, erős szaga van, akkor szerintem nem probléma. A páromnak is van egy természetes "szaga", de egyáltalán nem tartom kellemetlennek. Amit tudok ajánlani, hogy valami erős tusfürdőt használj. Mivel párom okulásából tudom, nem mindegy hogy milyen mert őt pl valamelyik csípte odalent :) Vannak intim mosakodók, nálunk most itthon pl kék Dove... szerezz be egyet, sokáig elég, és kellemes illatot ad a nemi szerveknek.

Ha úgy érzed, hogy ez nem természetes, nem a higiénia hiánya vagy csak egyszerű izzadás miatt van, akkor persze látogass meg egy orvost, hátha van valami más is a háttérben.

2009. szept. 30. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat ! :) Kb. 3hete vettem észre,hogy kellemetlen szaga van. Nem húgyszagú,de nem is rohadt alma, elég kellemetlen.:S Higiénia hiánya sztem nem lehet,reggel,este zuhanyzom + még barátnőmmel amikor együtt vagyunk. Fertőzésre gyanakszom...Canestennel vesztenivalóm nincs,ugye? Orvos--->Urológus???
2009. szept. 30. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, feltétlen urológus.
2009. szept. 30. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha viszket, ég, csíp vizelés közben, akkor jöhet szóba Canesten, amúgy fölösleges kenegetni. Ha úgyérzed, ez nem az a "természetes" szag, akkor irány az urológus, igen. Ha gomba lenne, akkor addig a barátnőddel gumi nélkül se orál, se rendes, és mindenképpen szólj az orvosnak, hogy van partnered, mert ebben az esetben lehet őt is kezelni kell.
2009. okt. 1. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!