Az ínyem vajon mitől mitől duzzadt ki?
Figyelt kérdés
Elég idegesítő beszéd közben,és nem tudom mi lehet.
Olyan mint egy pattanás.
Eléggé félek,nehogy valami furcsán süljön el.Mondjuk hogy onnan nő ki egy fog....
2013. júl. 29. 07:27
11/13 A kérdező kommentje:
És a gyökérkezelés mennyire fáj.Mi a folyamata?
2013. júl. 29. 12:41
12/13 anonim válasza:
A gyökérkezelést érzéstelenítéssel végzik. Előtte megröntgenezik a fogadat. A lényege, hogy kifúrják a fogadat kiszedik belőle az ereket, idegeket, kitisztítják és sterillé teszik. A kezelés száma attól függ, hogy hány gyökere van a fogadnak. Kapsz gyógyszeres tömést, ami tovább öli az idegeket, majd ha teljesen sikerült kitisztítani, akkor kapsz végleges tömést. Én egyáltalán nem éreztem semmit, mint már írtam elhalt a fogam. Nekem a doki azt mondta, ez csak akkor fáj, ha nagyon be van gyulladva a fog. De ne szaladjunk ennyire előre, lehet nem ekkora a baj, hogy gyökérkezelni kellene. Jobb orvoshoz menni.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem,hogy nem akkora a baj.
2013. júl. 29. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!