Hétfőn (22-én) húzták a bal alsó 5-ös,6-os fogamat, még mindig duzzadt, piros, fáj mikor múlik el a fájdalom? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
a 6os fogam gócos volt,valamint többször beletört a végén gyökérfogóval sikerült kihúzni,az 5ös simán kijött (mindkettő törve volt,gyökér kezelve) megúsztam a vágást szerencsére,írtak fel flectort és ennyi,nem mondtak semmit én meg az ájulás határán nem kérdezgettem,eszembe se jutott,4 öltéssel lett összevarrva,elmentem gyógyszertárba kiváltottam a flectort,a patikus mondta,hogy használjak listerine szájvizet, 1,5 nap múlva enyhén átöblítettem a számat vele,azóta folyamatosan 4-5 óránként egy picit,olvastam a neten,hogy ezt nem kellett volna.. :S az oldalán a sebnek lett egy "vérdugó" vagy mi az,egy púp,ami eddig feszített,kemény volt,de ma reggel elkezdett apadni,a körülötte lévő fogaim még mindig fájnak,valamint az állkapcsom egész bal oldala, a flector elfogyott,már cataflamon élek,mennyi ideig fog ez tartani? mikor zárul be a seb teljesen? (eléggé szét van nyílva) holnap meg varratszedésre is megyek,de mivel az egész seb fáj,ezért félek,hogy az is fájni fog :/ ez az első ilyen nagyobb foghúzásom,nincs tapasztalatom varrat,szétnyílt seb stb. téren :/ nézegettem régebbi kérdéseket de 95%ban a bölcsességfogról van szó és nem is találtam olyat,ahol 2 fogat húztak volna egyszerre,ráadásul egymás mellett,eléggé elvagyok keseredve a fájdalom miatt,semmit nem tudok csinálni normálisan :(2013. júl. 29. 00:53
1/3 A kérdező kommentje:
ja igen és még 3 afta is kijött a számba,még aznap a foghúzáskor este :S
2013. júl. 29. 01:00
2/3 anonim válasza:
Nekem fogszabályzó miatt húzták ki két felső 4esem. Mindkét fog kétgyökeres volt. Július 9.én húzták ki őket. Nekem is szét van nyílva, mármint ugye olyan mintha egy lyuk lenne felfelé. Néha még most is fáj, ha nagyon odanyomom a nyelvem. De 1 hét után nekem már nem fájt. Bár nekem a fogszabályzó miatt húzódik is. Valószínűleg mivel megviselte az ínyedet a két rossz fog eltávolítása még pár napig fájni fog. Ugye tejes dolgot nem ettél? Semmilyen tejterméket nem ehetsz!!
3/3 A kérdező kommentje:
csak 4-5 nappal a műtét után
2013. júl. 30. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!