Az ínyem vajon mitől mitől duzzadt ki?
Figyelt kérdés
Elég idegesítő beszéd közben,és nem tudom mi lehet.
Olyan mint egy pattanás.
Eléggé félek,nehogy valami furcsán süljön el.Mondjuk hogy onnan nő ki egy fog....
2013. júl. 29. 07:27
1/13 anonim válasza:
Hát nekem még sosem volt, de lehet, hogy afta. Na az a kissebb bajod lenne. Ha viszont begyulladt a fogad, akkor lehet gennyzacskó is. És az már komoly probléma. Nem írtál konkrétumot, hogy fáj-e a fogad esetleg.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem fáj a fogam,csak néha az ínyem ahol bedagadt
2013. júl. 29. 09:16
3/13 anonim válasza:
Akkor több mint valószínű hogy gennyzacskó. El kellene menned orvoshoz.
4/13 A kérdező kommentje:
És ez mikor fog helyrejönni?Ha egyáltalán helyrejön
2013. júl. 29. 10:00
5/13 anonim válasza:
Magától nem fog helyrejönni, azt jelenti, hogy be van gyulladva a fogad. És akkor gyökérkezelni kell. Esetleg lyukas a fogad?
6/13 A kérdező kommentje:
Mi az a gyökérkezelés?Amúgy nem
2013. júl. 29. 10:09
7/13 anonim válasza:
Kiszedik az idegeket a fogadból. De nem akarlak megijeszteni, lehet, hogy csak aftád van, azt pedig Corsodyl öblögetővel lehet kezelni. De a biztonság kedvéért én elmennék orvoshoz. Több helyen is van? Vagy csak konkrétan egy fogadnál?
8/13 A kérdező kommentje:
Csak egy helyen
2013. júl. 29. 10:17
9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a segítséget.Jobban megnéztem,szerintem gennyzacskó,mert ha hozzányúlok valami nyúlós izé jön ki
2013. júl. 29. 12:14
10/13 anonim válasza:
Azt akkor nem jó elhanyagolni. Nagyon fájni fog és fel is dagadhat az arcod. Nekem is jelenleg foggyökér gyulladásom van, szóval én is abban a cipőben járok mint te. Csak én már túlvagyok a gyökérkezelésen. Az én arcom is tele lett gennyel, iszonyúan fájt a fogínyem. Annyira begyulladt, hogy a fogam is elhalt... Muszáj kitisztíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!