Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi a foghuzásnak a teljes...

Mi a foghuzásnak a teljes meenete, hogy kezdődik és végződik?

Figyelt kérdés

azt szeretném megtudni, hogy hogyan kezdődik el egy foghuzás mi a teljes folyamata és menyi ideig tart, illetve hogy hány fogat huzhatnak egyszerre ki?

ha a bal felső és jobb felsőt 4 kivételével ki kell huzgálni akkor egymás után huzogatja vagy találomra?

2009. okt. 22. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nah nekem eddig 1 fogamat húzták kb fél-1 éve, de nagyon nagyon megszenvedtem vele.nem azért irom hogy megijesszelek!nagyon fájt a GYÖKÉRKEZELT!! fogam és hiába szedtem rá nagyon erős fájdalomcsillampítókat nem múlt el.A fogorvos beleinjekciózott valami gyógyszert, meg felírt egy csomó cuccot, mivel csak a legvégső esetben akarta kihúzni.( és én is :D ) Hazamentem,bevettem 2 fájdalomcsillapitót amit felirt.nem használt,és elvileg abból csak 1-et lehet bevenni 1 nap.Visszamentem,mondta ki kell húzni.Kaptam érzéstelenítőt,de ugyanúgy fájt akkor is.Akkor adott még vagy 2-3 adagot.Ez sem használt.A végén már 10 adag érzéstelenitő volt bennem, de semmi hatás.Az orvos már nem mert többet adni,elkezdte kihúzni.Mondanom sem kell, égig mindent éreztem.Azthittem ott halok meg a székben.Mikor kihúzta kiderült, hogy a 2 gyökér közt be volt nagyon gyulladva,ezért nem hatott semmi érzéstelenitő.De nekem fájt kb1hétig előtte, neked nem, szóval ilyen gondod tuti nem lesz.
2009. okt. 23. 09:27
 12/12 A kérdező kommentje:
igen valóban nem fájnak, semmit nem érzek csak rágás közben vagyok vele gondban. de ettől függetlenül félek, mert lehet hogy most nem fáj, de akkor huzáskor fájhat.
2009. okt. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!