Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfogaimat kell majd...

Bölcsességfogaimat kell majd kiszedni, hogy zajlik az egész?

Figyelt kérdés

15 vagyok, és már mind a négy dudorodik lassan nőnek ki. (ja egyszerre négy és még én vagyok későn érő _-_")

A fájdalomszintem olyan alacsomny mint egy ovodásnak betegesen félek minden szútástól és egyébtől, egy oltás után és rákig zöldkékpiros a fejem, stb.

Nekem aztmondták hogy fájni fog, beszórják az érzéstelenítőt (tehát négyet ^^), és utána az egész. Akik mesélték egytől is alig tudtak enni...

Volt tavasszal egy vakbélműtétem akinek van tapasztalata annál jobban fog fájni? Muszáj tudnom napok óta nem alszom pedig még van pár hetem :)

Valami más megoldás nincs az érzéstelenítésre/az egsézre?

Kiszedni muszáj mert előre fogja nyomni a többi fogamat.

Remélem ir valaki:D

2009. okt. 22. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja egyszerre kivenni mind a négyet, szépen is néznél ki:D Szerintem kettesével fogják kivenni, amíg szedik ki egyáltalán nem fáj, viszont nem akarlak elkeseríteni de ha elmúlik az érzéstelenítő bizony fog fájni rendesen, fájdalomcsillapítón és jegen éltem két napig kb, de utána már nem fájt annyira, két hét után viszont már teljesen elmúlt a fájdalom.
2009. okt. 22. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, nem szedi ki 1x-re mindet, mert nem adhat be egyszerre csak egy injekciót, nekem nemrég kellett húzni fogat jobbról is meg balról is, de nem tudta egyszerre, mert úgy elzsibbadt volna az egész pofám..ígyis írtó szar volt a szibbadás...borzalmasan rossz:S De a szúráól ne félj, tudom, hiába mondom ezt, de én is féltem és miután túl voltam rajta nem is olyan vészes.Nyugi.
2009. okt. 22. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A szúrás egy kicsit fáj, de utána semmi. De miért kell kiszedni? Rosszul nőnek?
2009. okt. 22. 21:03
 4/11 A kérdező kommentje:

igen.

A hogy otthon mennyire fáj nem érdekel jól vannk szigetelve a falak csak nem akarom leégetni magam hogy idegenk előtt orditok :D

2009. okt. 22. 21:05
 5/11 anonim válasza:

nekem még akkor szedték ki amikor még nem kezdett nőni, az sokkal jobban fáj mint amikor már kint van. az egész egy műtét volt: beszúrták az injekciót, lefúrtak az ínyemben, egészen a fogog és ott kihúzták, aztán összevarrták. nekem nagyon fájt, 2 napig 2x akkorára volt feldagadva az arcom... és fájdalomcsillapítókon éltem, de 1 hét után kiszedték a varratokat és gyorsan begyógyult.

sok sikert neked, remélem nem fog annyira fájni mint nekem.

2009. okt. 22. 21:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Jaaaaa:D

Akkor nem fog fájni amikor idegenek előtt leszel, itthon én is anyáztam meg elküldtem mindenkit mindenhová utána:D

2009. okt. 22. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem több fogamat húztak már sajnos, bölcsességfogat is, de nekem a szuri elmúlása után kutya bajom se volt, mintha semmi nem történt volna. Hátha te is szerencsés leszel. :)
2009. okt. 22. 21:08
 8/11 anonim válasza:
hát szerintem se fogják kiszedni egyszerre mind a négyet.nekem év elején szedtek 2őt,de nem egyszerre(alső 2őt). nemvolt teljesen kinőve az egyik,sőt a másik még íny alatt volt.ha neked dudorodik már akkor elmesélem hogytörtént nekem az amikor a félig kinőttet szedték ki.beültem a székbe,adott szurit,az az igazság hogy rosszabbra számítottam,kb 10mp alatt megvan és enyhe szúrást érzel.aztán kiülsz megvárod még hat az érzéstelenítő,szólítanak.nekem nem mondták hogy most éppen mit csinálnak,de azt azért mondták hogy éppen mivel matatnak a számban xD felvágják az ínyedet,nemérzel ebből semmit.aztán ha nem jön ki egy darabba akkor felvágják a fogadat,2 vagy 4 részre.nekem nemjött ki 2részbe se szóval 4részbe vették ki.hát a műtét alatt neméreztem semmit,egyedül azvolt kellemetlen amikor próbálják kihúzni,ne nagy fájdalomra gondolj.mondjuk én az összevarrásnál az utolsó 5percet éreztem,mindent,mert előtte felküldtek röntgenre de már beadták az injekciót szóval a vége felé kiment az érzéstelenítő hatása.neijedj meg ez nemfog megesni veled:Dmivel én nemszóltam hogy érzem,de már az utolsó 5percet kibírtam valahogy.hazafelé rettenet volt,de mivel tudtam hogy fájni fog utána vittem magammal egy doboz fájdalomcsillapítót gyorsan bevettem egyet műtét után,kapsz rá 2 gyógyszert amit felír a doki,elmész gyógyszertárba kiváltod.ha rendes a doki akkor mondani fogja hogy vegyél szájöblögetőt is(én a Corsodyl szájöblítőt ajánlanám),ez gyulladásra tökéletes.hát nemfog tetszeni de az első 2 nap baromira fog fájni,és az arcod is belesz dagadva.egyértelműen azon az oldalon nem ehetsz de a doki mindent elfog mondani mit szabad és mit nem:D az arcod kb 3-4 napig lesz bedagadva de a 4. napon már csak kicsit lesz.én 1 hét után mentem varratszedésre utána már ettem is azon az oldalon.nem kellemes de kilehet bírni:Psok sikert
2009. okt. 22. 21:54
 9/11 A kérdező kommentje:

hát már dudorodik de még nincskinn^^

Az vicces hogy hogy szólok ha matatnak bennem hogy megy ki az érzéstelenitő xD

Csak az a szar hogy nekem most nagyon nem kéne mulasztani a suliból, örülök neki meg minden de azért mégse xD

2009. okt. 22. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:
akkor csináltasd pénteken, és talán hétfőre szalonképes állapotban leszel
2009. okt. 22. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!