Bölcsességfogaimat kell majd kiszedni, hogy zajlik az egész?
Figyelt kérdés
15 vagyok, és már mind a négy dudorodik lassan nőnek ki. (ja egyszerre négy és még én vagyok későn érő _-_")
A fájdalomszintem olyan alacsomny mint egy ovodásnak betegesen félek minden szútástól és egyébtől, egy oltás után és rákig zöldkékpiros a fejem, stb.
Nekem aztmondták hogy fájni fog, beszórják az érzéstelenítőt (tehát négyet ^^), és utána az egész. Akik mesélték egytől is alig tudtak enni...
Volt tavasszal egy vakbélműtétem akinek van tapasztalata annál jobban fog fájni? Muszáj tudnom napok óta nem alszom pedig még van pár hetem :)
Valami más megoldás nincs az érzéstelenítésre/az egsézre?
Kiszedni muszáj mert előre fogja nyomni a többi fogamat.
Remélem ir valaki:D
2009. okt. 22. 20:51
11/11 A kérdező kommentje:
Hát megpróbáljuk. Néhány nap még nem vészes de azért ne legyen túl sok, mondjuk majd a téli szünetbe kéne vagy valami:)
2009. okt. 23. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!