Letörött a fogam, egy nagyon pici rész maradt meg és a gyökér. Azt hogy tudják kiszedni onnan?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 20:32
1/19 anonim válasza:
Szájsebészet.. felvágják az ínyedet, és "kiműtik".
2/19 anonim válasza:
Nem feltétlen kell kiszedni, tudnak rá koronát tenni. Ameddig van gyökér, addig mindent érdemes megprobálni.
3/19 anonim válasza:
Simán kihúzzák. De szerintem nem tanácsos kihúzatni. Ha olyan állapotban van éppenséggel, akkor akár egy új fogat is tudnak rá építeni és akkor nem kell fogpótlással szenvedned. Ha megvan a letört fogdarab akkor azt is vissza tudják tenni.
4/19 A kérdező kommentje:
csak az a baj hhogy már eleve rettegek a fogorvostól.
2011. márc. 9. 20:40
5/19 anonim válasza:
Azt már nem tudják kihúzni ha tövig letört, szájsebészhez fog küldeni a fogdoki.
6/19 anonim válasza:
Akkor kérdezősködj, hogy kiket ajánlanak az ismerőseid.
Vannak nagyon jófej fogdokik akikhez öröm járni.
Ne alapozz a gyerekkori és egyéb sérelmekre.
7/19 A kérdező kommentje:
és egy korona mennyibe kerül?
2011. márc. 9. 20:46
8/19 anonim válasza:
nekem ilyen foggyökeret húztak 1 hónapja. Simán kihúzta a doki egy speciális gyökérfogóval. Nem éreztem semmit, a fogkőleszedés tovább tartott, mint ez a húzás.
9/19 anonim válasza:
mivel letört, erre koronát nem tudnak tenni, csak hidat, ami esetedben 3 fogból állna, ami foganként 25 ezer ft-nál kezdődik.
10/19 anonim válasza:
Első vagyok, aki eddig a legdrámaibb lehetőséget írta:)
Ha éppen van pénzed, akkor van lehetőség úgy helyreállítani, mintha saját fogad lenne.. Belefúrathatsz egy fémcsavart az ínyedbe (implantátum) a régi fog helyére, és rakathatsz a helyére pótfogat. Éppen olyan, mintha igazi lenne, és nem kell bántani a többit miatta.. Ez akkor célszerű, ha első fogról van szó, és LÁTSZIK.
Ez legolcsóbb esetben is 50-100e forint/fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!