Természetes ha a fogam fáj hidegre?
Jaja, keressél.
Nekem mikor legutóbb esztétikussal tömte, kifejezetten meg is jegyezte, hogy ez hőszigetelős, nem fog fájni utána a fogam. És nincs is vele gondom.
7 év után pedig alászuvasodhatott, meg sokszor állítólag ezek alatt a tömések alatt képes elhalni a gyökér, nekem volt olyanom legalábbis.
Mondjuk, ha egy fogdoki lenne olyan flegma, hogy a képembe röhög, amikor panasszal keresem fel, biztos, hogy elmennék máshova akkor is, ha amúgy - szakmailag - esetleg igaza van. Egy orvos ne le legyen flegma. Erre én legalábbis nagyon ugrok!
értem
Igazából a zománc is meg van repedve kivülről szóval vmi biztos van a fogammal meg hát eddig sose fájt tök jó volt de most kezdte a fájdalmat de nagyon rossz mert hidegre mindig belenyilal vmit csináljanak vele mert én ezt így nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!